Kontakt

47 48 11 10

post@hvalerbredband.noVilkår og betingelser


 

Ofte stilte spørsmål

Fiber sender signaler via lys – i lysets hastighet. Derfor er hastigheten til fibernett vesentlig høyere enn alle andre Internett-løsninger som blir benyttet i dag. Tradisjonelt bredbånd, slik vi kjenner det, sender signaler gjennom kobberkabler, mobilnettet eller radiomaster. Fiber, derimot, består av hår-tynne glasstråder, og sender altså signaler i lysets hastighet. Dette gjør det mulig å sende enorme informasjonsmengder ekstremt hurtig. I tillegg er fiber både stabilt og et sikrere valg enn tradisjonelt bredbånd.
Prinsippet med et åpent nett er å gi makten til sluttbrukeren. I et lukket nett er det netteieren eller den tjenesteleverandøren nettselskapet har avtale med som sitter i førersetet. I et åpent nett står kunden fritt til å velge den leverandøren som passer behovet best, enten det gjelder tv, Internett eller telefoni. Ønsker du tv fra ett selskap og Internett fra et annet, fikser vi det.blem.
Nei. Vær, vind, temperatur, kabellengde eller kvalitet har ingen innvirkning på hastigheten på nettet. Fiber fungerer på samme måte som en HDMI-kabel, enten kommer signalet frem, eller så kommer det ikke frem.
Først må du melde interesse, deretter sender vi et bestillingsskjema, slik at vi kan gi deg startpakken. Når alt praktiske er i boks, er det bare å grave ned ledningen fra tomtegrensen til husveggen. Resten ordner vi.
Hvaler Bredbånd har som mål å få med så mange tjenesteleverandører som mulig. Slik blir det blir konkurranse i markedet, Se vårt tjenestetorg for oversikt over tjenesteleverandører og innhold